Чт, 2024-04-25, 16:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
Росіянин на Харківщині пішов на прорив кордону з пістолетом і патронами
Інші останні Кримінальні новини
На Харківщині прикордонники затримали громадянина Російської Федерації, який намагався перетнути державний кордон з пістолетом та набоями до нього. Як повідомили у Східному регіональному управлінні Державної прикордонної служби, 40-річний росіянин намагався в’їхати на територію України вчора, 17 жовтня, через міжнародний пункт пропуску "Гоптівка".

Чоловік прибув на автомобілі марки Jeep. Під час проходження паспортного контролю прикордонники помітили нервування водія автомобіля. Крім того, на його особисті речі спрацював службовий пес, передає УНІАН.

Для більш детального огляду автомобіль був виведений на "червоний" коридор. Під час огляду в особистих речах росіянина був виявлений прихований газовий пістолет марки "Оса" та набої до нього.

За даним фактом складено протокол про порушення митних правил за ст. 472. Загальна оцінка вилученого склала 2320 гривень.

Нагадаємо, в ніч на 4 жовтня чоловік при перевірці документів підірвав себе в пункті пропуску "Бачівськ" на російсько-українському кордоні. Сам підривник загинув, а два українських прикордонника отримали поранення і були госпіталізовані. Обидва поранених зараз перебувають на лікуванні в Києві.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 880 | Додав: adminA | Теги: Харківщині, пістолетом і патронами, прорив кордону, росіянин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]