Вт, 2024-04-23, 10:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:58
Російська влада каже, що у трагедії на Кубані винна природа
Інші останні Новини світу
Глава МНС Росії Володимир Пучков у понеділок, 9 липня, заявив, що причинами повені у Краснодарському краї стали зливи та високий базовий рівень води у річках, передає РИА "Новости".

"Сталося накладення низки об'єктивних природних факторів - зливи, великі базові рівні води, які призвели за короткий час до катастрофічного підвищення води в річках", - сказав Пучков.

"Ніяких передумов з боку водосховищ у створенні умов для різкого підвищення рівня води не було. Я особисто оглянув всі дамби, всі шлюзові споруди", - додав міністр.

Тим часом жителі Кримська вважають, що потоп могло спровокувати скидання води з Неберджаївського водосховища. Проте слідство цю версію спростувало, заявивши, що скидання були штатними, немасовими, і переливів дамби зафіксовано не було. Але ЗМІ впевнені, що трагедії на Кубані можна було уникнути, якщо б влада вчасно відреагувала.

Нагадаємо, 6 і 7 липня Кубань пережила найважчу і руйнівну повінь за всю історію. За лічені години вода обрушилася відразу на три райони краю. Спочатку - Геленджик, потім, вже вночі - Новоросійськ і особливо Кримськ у повному сенсі накрило ріками води з гір. Кількість жертв трагедії зростає. За останніми даними, в результаті сильної повені загинула 171 людина. Більшість загиблих - жителі Кримського району. Перші похорони пройшли в неділю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1005 | Додав: adminA | Теги: трагедії на Кубані, природа, російська влада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]