Пт, 2024-04-19, 17:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:05
Російські терористи знову застосовують танки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Обстріли проросійськими найманцями позицій ЗСУ не припиняються. За минулу добу зафіксовано 54 обстріли, з них 41 на Донецькому та 13 на Маріупольському напрямках. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 8 березня 2016 року, оприлюдненому на офіційній штабній сторінці у мережі Facebook.

"Нахабно порушуючи Мінські угоди російські терористи продовжили обстріли укріплень сил АТО забороненими видами озброєння", - наголошується у повідомленні.

Застосування мінометів по позиціях поблизу Авдіївки їм виявилось замалим і близько 17.00 бойовики використали танк та здійснили з нього шість пострілів.

Українські опорні пункти в Пісках та Майорську ворог обстріляв з мінометів калібру 82-мм, а з гранатометів та великокаліберних кулеметів - позиції поблизу Опитного, Троїцького, Луганського, Новгородського, Лозового.

На Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь по позиціям сил АТО в районі населених пунктів Красногорівка, Мар'їнка, Талаківка та Широкіне з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Українські воїни в окремих випадках вели вогонь у відповідь на обстріли знахабнілих окупантів з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї", - резюмували військові.

Нагадаємо, 7 березня "найгарячіше" на лінії фронту було на околицях Авдіївки. Близько 11 години ранку ДРГ російських гібридних військ після мінометного обстрілу пішла у наступ опорний пункт сил АТО. Зав'язався бій. Сили АТО утримали свої позиції. Про загиблих й поранених з українського боку не повідомляється.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 887 | Додав: adminA | Теги: танки, російські терористи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]