Вт, 2024-04-23, 16:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:17
Російський та червоний прапори з'явилися над Антимайданом
Інші останні Політичні новини
На площі Європейській продовжує формуватись Антимайдан. Сюди стягують силовиків -- на вулиці Трьохсвятительській у дворі припарковано сім автобусів внутрішніх військ.

Автобуси порожні, адже військовослужбовці роззосередились довкола Європейської площі.

Наразі тут приблизно 200 осіб. Більшість з них мають на собі жилетки із символікою Партії регіонів, тримають партійні і національні прапори. Люди мають наперед віддруковані плакати, на більшості з яких -- назви міст східної частини України, а зокрема "Луганськ", "Макіївка", "Стаханів".

Присутнім на антиєвромайдані централізовано приносять прапори та плакати. Вони не можуть чітко сформулювати свою позицію та мету. "Нам сказали, ми — приїхали”, -- наразі єдиний аргумент активістів. Між собою перемовляючись, вони згадують, що поїхали за гроші.

Точної інформації про те, скільки вони отримали не відомо, але фігурують такі суми, як 100-200 гривень. Додамо, більшість з присутніх на Європейській площі -- російськомовні.

Делегацій від західних областей наразі не помітно. Також до цієї площі приходять учасники Євромайдану. Люди налаштовані неагресивно. Пояснюють, що просто хочуть поспілкуватись, і дізнатись про позицію опонентів.

На Європейській площі уже зібралось близько 500 -700 учасників Антиєвромайдану з Луганська, Донецька, Криму. Підходять вони організованими колонами.

Дії координують молоді хлопці з раціями і в жилетах з написом "Партія регіонів”. З'явились прапори Партії регіонів, Криму, є російський триколор і червоний прапор.
На площу підвезли польову кухню. Акція ще толком не розпочалась, але біля кухні — уже ажіотаж. З українськими журналістами активісти неохоче йдуть на контакт. Натомість більше спілкуються з представниками російських медіа, а на цій площі — є кілька знімальних груп російських телеканалів.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 890 | Додав: adminA | Теги: Антимайданом, російський, червоний прапори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]