Чт, 2024-04-25, 09:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:12
Розбився раритетний літак на авіашоу в Британії, пілот загинув
Інші останні Новини світу

Недільне авіашоу в британському графстві Бедфордшир закінчилося трагедією - зазнав аварії літак, який був випущений на початку минулого століття, пілот загинув.

У результаті падіння машини пілот був госпіталізований з важкими травмами і помер в лікарні, передає РИА "Новости". Ім'я загиблого поліція не розкриває.

Після аварії літака шоу було припинено, поліція і рятувальні служби ліквідували наслідки НП і почали його розслідування. За попередніми даними, причиною трагедії стала технічна несправність раритетної техніки.

Літак Havilland DH 53, який пілотував загиблий льотчик, був проведений в 20-х роках минулого століття. Вперше літальні апарати цієї моделі були представлені в 1925 році. Всього було вироблено 15 одиниць Havilland DH 53, деякий час вони використовувалися у ВПС Великобританії.

Зазначимо, що минулого року кілька авіашоу в різних країнах затьмарилися трагедіями. Так, в Китаї розбився винищувач-бомбардирувальник під час показового польоту. А в Бразилії при виконанні петлі розбився спортивний літак. Через аварію на шоу в Неваді (США) загинули 11 людей.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 949 | Додав: adminA | Теги: авіашоу в Британії, раритетний літак, пілот загинув | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]