Пт, 2024-04-19, 12:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:29
Розчищають узбережжя від товарів із 270 контейнерів, які змило в море Нідерланди
Інші останні Новини Європейського Союзу

Нідерланди розчищають узбережжя від товарів із 270 контейнерів, які змило в море

Голландські військові приєдналися до робіт з очищення узбережжя Нідерландів від товарів із 270 морських контейнерів, які змило з одного з найбільших у світі вантажних суден.

Про це повідомляє AFP.

Сотні солдатів висадилися на світанку на острові Схірмонніког, біля голландського північного узбережжя, де було виявлено закритий мішок із небезпечним порошком, змитим з корабля.

Порошок був ідентифікований як "органічний пероксид", легкозаймиста речовина, що використовуються для виготовлення пластмас.

Об'єкти, включаючи пластмасу та полістирол, продовжують припливати на берег голландських пляжів, а місцеві жителі допомагають в операції з очищення.

Зареєстрований у Панамі корабель MSC Zoe, який перевозив в основному іграшки, меблі та автозапчастини, загубив контейнери пізно у вівторок під час шторму в Північному морі.

Поки що близько 30 контейнерів були знайдені біля узбережжя Нідерландів і Німеччини.

Берегова охорона повідомила, що три контейнери, в яких перевозили органічний пероксид на MSC Zoe, не були знайдені і , ймовірно, затонули.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1011 | Додав: adminA | Теги: 270 контейнерів, Нідерланди, узбережжя, товар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]