Пт, 2024-04-19, 17:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:54
Розгін Євромайдану засудив Український конгресовий комітет Америки і закликав до санкцій проти Януковича і Азарова
Інші останні Новини України
Український конгресовий комітет Америки (УККА) закликає Америку засудити застосування сили проти демонстрантів в Україні та негайно запровадити санкції проти Януковича та членів уряду Азарова.

"Український конгресовий комітет Америки (УККА), організація, яка представляє більше мільйона американців українського походження, засуджує варварський напад на мітингувальників Євромайдану у Києві, які висловлювали своє бажання інтегруватись в Євро-Атлантичні структури.

Ми закликаємо уряд США та їх союзників у ЄС негайно висловити підтримку українському народу на його прагненням приєднатись до демократичної спільноти. Додатково, ми просимо невідкладно запровадити економічні санкції, включно із замороженням активів, та візових обмежень проти Януковича та його уряду. США повинні засудити Росію за безсоромні спроби відновити свою імперію.

Ми закликаємо українську громаду у США контактувати зі своїми виборними посадовцями з метою засудження цього брутального насильства і запровадження жорстких санкцій проти українського уряду. Також, ми закликаємо українську громаду в США підтримати український народ шляхом проведення демонстрацій та протестів перед дипустановами України.”

Принагідно нагадаємо, що петиція до Уряду США про запровадження персональних санкцій проти владної верхівки України вже набрала необхідних 100000 голосів для ї розгляду урядовими чинниками.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 966 | Додав: adminA | Теги: санкцій проти Януковича і Азарова, розгін Євромайдану засудив Українсь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]