Чт, 2024-04-18, 07:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:14
Розпад єврозони - питання часу, впевнені у Німеччині
Інші останні Новини Європейського Союзу
Розпад єврозони залишається лише питанням часу, і держави Європи тільки затримують його завдяки грошовим вливанням, що, врешті, збільшить економічний тягар виходу з валютного блоку для Німеччини. Про це заявив голова партії "Альтернатива для Німеччини" Бернд Люке, передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Die Welt.

Нещодавно створена консервативна партія "Альтернатива для Німеччини" закликає відмовитися від євро, щоб країни, які входять в єврозону, могли повернутися до своїх власних валют.

Люке побоюється неконтрольованого розвалу єврозони, що може призвести до серйозних економічних проблем і навіть позбавити Берлін можливості виплачувати соціальні допомоги та пенсії.

Як повідомлялося, за даними опитування, економічне зростання повернеться в єврозону в другій половині 2013 року, але економісти не очікують його відчутного прискорення щонайменше до 2015 року.

На початку квітня глава Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард заявила, що світова економіка перейшла на нерівномірний, тришвидкісний режим розвитку, що веде до створення нових дисбалансів та ризиків.

"Відмінності між регіонами як ніколи великі. Зараз ми спостерігаємо появ "тришвидкісної" світової економіки - країни, в яких справи йдуть успішно, країни, де становище поліпшується, і ті, кому потрібно буде пройти певну дорогу", - сказала Лагард.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 960 | Додав: nowyny | Теги: Німеччина, розпад єврозони | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]