Пт, 2024-03-29, 00:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:03
Розповіло про обшуки у проросійського мера Риги Антикорупційне бюро Латвії
Інші останні Новини Європейського Союзу

Антикорупційне бюро Латвії розповіло про обшуки у проросійського мера Риги

Бюро з питань запобігання і боротьби з корупцією Латвії (KNAB) заявило, що провело обшуки у офісі та будинку мера Риги Ніла Ушакова у зв'язку з деякими кримінальними провадженнями, порушеними раніше.

Про це пише LETA.

У повідомленні на веб-сайті Бюро зазначається, що воно здійснює кримінальне провадження, в рамках якого "провело обшуки за низкою адрес, дозволених судами". "На цей момент жодна особа не підлягає застосуванню заходів безпеки", - заявляє KNAB.

Слідчий орган пояснює, що кримінальна справа перебуває в стані активного розслідування шляхом посилення інформації, отриманої під час розгляду.

KNAB обіцяє якомога швидше надати більш детальну інформацію про конкретне кримінальне провадження, не порушуючи інтересів слідства.

Ушаков заявив, що його "совість чиста", вирішивши не коментувати дії правоохоронців.

Обшуки можуть бути пов'язаними з корупційним скандалом в муніципальному підприємстві Rīgas Satiksme. У зв'язку з цією справою в Ризькій думі проходив обшук 11 грудня.

Мер Риги Ніл Ушаков очолює політичну партію "Злагода", що користується значною підтримкою серед російськомовного населення Латвії. "Злагода" отримала на останніх парламентських виборах найбільше місць у Сеймі, але інші політичні сили виключили з нею коаліційну співпрацю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 950 | Додав: adminA | Теги: проросійський мер Риги, Антикорупційне бюро Латвії, обшуки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]