Вт, 2024-04-16, 16:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:57
Розширює дипломатичну присутність у Китаї офіційний Київ
Інші останні Офіційні новини

Офіційний Київ розширює дипломатичну присутність у Китаї

Директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев під час візиту до міста Чунцін обговорив з китайською стороною питання розширення дипломатичної присутності України в Китаї.

Про це повідомив у Facebook Департамент консульської служби МЗС.

"Сторони обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва, зосередивши увагу на консульській проблематиці.

Порушувалося питання розширення дипломатичної присутності України в Китаї, зокрема у м.Чунцін", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у Департаменті, у рамках українсько-китайських консультацій з консульсько-правових Погорельцев провів зустріч із заступником директора канцелярії зовнішніх зв'язків та міграції Народного уряду м.Чунцін Ван Аень.

Погорельцев також зустрівся з головою ради директорів інвестиційної корпорації району Лянцзя (м.Чунцін) Фан Веньцзе та президентом компанії "Skyrizon" Ду Тао.

Китайська сторона представила проект будівництва в м.Чунцін українсько-китайського заводу зі складання авіадвигунів та повідомила, що до 2020 року на заводі працюватиме понад 2000 фахівців з України.

На порядку денному двосторонніх консультацій - переговори з керівництвом консульської служби зовнішньополітичного відомства Китаю та низки інших суміжних відомств.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 753 | Додав: adminA | Теги: офіційний Київ, китай, дипломатична присутність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]