Ср, 2024-04-24, 14:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:18
"Розумна" сукня при збудженні дівчини буде ставати прозорою . ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Невдовзі в продаж у Європі може надійти новий різновид сукні, що викаже справжні почуття дівчат: вона стає прозорою щоразу, коли у її власниці збільшується ритм серцебиття, повідомляє MF.

Сукню під назвою Intimacy 2.0 ще рік тому розробив нідерландський дизайнер Даан Розегарде. Вона пошита зі шкіри і "розумної" непрозорої фольги, яка стає прозорою під впливом електричних імпульсів, які, у свою чергу, може провокувати, серед іншого, провокує збудження. У сукні використані бездротові технології, електроніка, рідкокристалічні панелі, мідь та інші матеріали.

Зараз Даан веде переговори про масове виробництво своєї сукні і запуск її у загальний продаж. Сам дизайнер вважає своє творіння "техно-поетичною модою". На думку Даана, Intimacy 2.0 відображає зв'язок між інтимністю і технологіями.

"Я використовував тут технології не тільки заради їхньої функціональності, але і як інструмент для створення інтимності на особливому, особистому рівні, який в нашому сучасному технологічному суспільстві стає все більш важливим", - заявив дизайнер.

Футуристичний одяг зараз виставлений на огляд в Китаї, а Даан продовжує збирати нагороди за своє творіння. Серед них премія за дизайн Dutch Design Award, яка вручається в Нідерландах, а також приз найуспішнішому дизайнеру Китаю.

Нова сукня вже побувала в британських музеях Вікторії і Альберта і Tate Modern, а також була виставлена в багатьох міжнародних галереях.

Як повідомлялося, британські науковці стверджують, що запах поту, який нерідко бентежить його власників, навпаки, притягує протилежну стать. Також науковці кажуть, що чоловіки мають здатність визначати по запаху час овуляції у жінок, які стають для них в цей період більш привабливими.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1745 | Додав: adminA | Теги: збудженні, ставати прозорою, Розумна сукня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]