Сб, 2024-04-20, 04:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:59
Рух України до членства в НАТО США підтримують - посол
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Постійний представник Сполучених Штатів Америки при НАТО Кей Бейлі Хатчісон запевнила у підтримці ідеї членства України в НАТО з боку Вашингтона.

Про це вона заявила на панельній дискусії в рамках Київського безпекового форуму, організованого фондом OpenUkraine, повідомляє кореспондент "Європейської правди".

"Ми хочемо, щоб Україна стала членом НАТО, можу вас запевнити", - заявила вона.

На думку посла, Україна вже зараз рухається до членства в Альянсі, оскільки виконує Річні національні плани (РНП). "Шлях до членства – довгий для багатьох країн. Нічого не відбувається моментально. Річний національний план (у випадку України) – це гарний шлях до членства", - вважає вона.

Представниця США при Альянсі наголосила, що вона усвідомлює можливість протесту РФ в разі подальшого зближення та вступу України до НАТО.

"Ми у випадку Чорногорії побачили, що Росія стає доволі агресивною, коли країни вирішують приєднуватися до НАТО", - заявила вона, додавши, що Росія зазвичай вдається до методів гібридної війни, кібервійни та дестабілізації інших держав, намагаючись змінити їх позицію.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 697 | Додав: adminA | Теги: посол, україна, членство в НАТО, США | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]