Чт, 2024-04-18, 21:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:22
Руслана свої нові пісні записує на язичеських капищах та в храмах Даж Бога. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Співачка Руслана, котра продовжує серію експедицій в Карпатах, перенесла свою музичну студію на висоту 1500 метрів над рівнем моря, передає прес-служба співачки й публікує відповідне відео.

"Я зараз перебуваю в Карпатах і влаштовую тут досить складні музичні квести. Експериментую на собі в горах з карпатськими автентичними техніками співів. Продовжую досліджувати карпатські феномени - метамузику. Мій чоловік, професійний музикант і звукорежисер, майже не вірив в те, що це можливо, однак мені вдалося! Я поставила всі свої найдорожчі лампові мікрофони. Зокрема, на гору з собою я підняла шість камер і чотири мікрофони. Всю цю студію ми підняли на гору втрьох", - розповіла Руслана.

Співачка зазначила, що знайшла в скелях найкраще акустичне місце і розпочала запис:

"Найкраще мені співалося після того, як в мене над головою (вже традиційно) тричі пролунав грім - мої хвилясті мелодії стали різко ламаними. Ось така в мене музична ініціація для опанування древніх автентичних вокально-танцювальних технік Карпат. Я із захопленням кажу, що моя студія опинилася на висоті 1500 м, і з ще більшим захопленням кажу, що на вершині найкрутіше співати в грозу, хоч, на жаль, вона і перервала мій запис, оскільки занадто дорогі мікрофони".

Як свідчить інше відео з офіційного каналу Руслани, звукозапис здійснювався на капищі давніх гуцулів "Лисина Космацька".

Окрім того, свою студію Руслана розгортала у сакральній Даж-Божій печері у Шешорах.

Нагадаємо, на початку 2015 року Руслана заявила, що повертається на сцену.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 875 | Додав: adminA | Теги: храми Даж Бога, язичеські капища, пісні, руслана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]