Пт, 2024-03-29, 17:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:44
Саакашвілі обіцяє покласти край "свавіллю"- Україна посилить кордон з Придністров'ям
Інші останні Новини з регіонів України

Україна має намір посилити кордон з невизнаною Придністровською молдовською республікою. Про це 9 червня на прес-конференції в Одесі повідомив голова Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я думаю, найближчим часом Україна буде встановлювати законні правила на всій цій лінії зіткнення. Це дуже важливо. Це свавілля повинно закінчитися. З цієї території йде контрабанда, йдуть наркотики, йде зброя, йде дестабілізація і нічого хорошого. Тому це просто питання внутрішньої безпеки і наших економічних інтересів", - сказав Саакашвілі.

Він додав, що на ці роботи будуть спрямовуватися додаткові кошти.

"Україна, як ви знаєте, вийшла з угоди щодо ротації збройних сил Росії в Придністров'ї... Ми всіляко будемо зміцнювати безпеку. Звісно, ніхто не хоче нікого провокувати..." - додав голова обладміністрації.

Нагадаємо, на території Придністров'я, створеного Кремлем в окупованих районах Молдови, розміщений тритисячний військовий контингент РФ.

Український кордон з Придністров'ям охороняють прикордонники та Нацгвардія. Також споруджується протитанковий рів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: Придністров'ям, край свавіллю, Саакашвілі, Україна посилить кордон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]