Вт, 2024-04-16, 18:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:53
Саакашвілі після відвідин Бессарабії вирішив нейтралізувати бездоріжжя і корупцію
Інші останні Новини з регіонів України

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі вважає найактуальнішими проблемами Одеської області бездоріжжя і корупцію в Бессарабії. Про це він заявив сьогодні, 14 червня, на стратегічній сесії Одеського регіону, передає УНІАН.

За його словами, днями він відвідав низку бессарабських населених пунктів, де зустрічався з місцевими жителями, які розповісти про свої проблеми.

"Немає доріг! ... Поєднання - корупція на всіх адміністративних рівнях, бездоріжжя, свавілля ... Там це загрожує не тільки соціальним вибухом, це загрожує смертельною небезпекою для України - прямо з тилу держави (кордон з Придністров'ям - ред). Я впевнений, що ми зможемо це нейтралізувати, але потрібно змінити підходи", - сказав глава ОДА.

Він зазначив, що багато жителів названої території області перебувають під впливом російського ТБ, і всі, хто за процвітання України - "маніакальний ворог, фашист".

"Мене коли місцеві бабусі-дідусі бачать, то страшно дивуються, чому в мене немає хвоста і рогів - вони дивляться російське ТБ", - розповів Саакашвілі.

На його думку, таке ставлення до представників української влади цілком зрозуміле, оскільки вона асоціюється у населення з хабарами, поборами, бездоріжжям, відсутністю елементарних побутових умов і високими тарифами.

"Природно, у них така реакція", - акцентував глава ОДА.

Він підкреслив, що одним з кроків по стабілізації ситуації стане будівництво або хоча б глобальний ремонт дороги Одеса-Рені, оскільки це - дорога до Євросоюзу.

Як повідомлялося, в Одесі проходить стратегічна сесія, присвячена розвитку даного регіону. У ній беруть участь понад 600 громадських активістів, експертів, підприємців, діячів культури, представників місцевого самоврядування регіону. Сесія проводиться з ініціативи голови Одеської ОДА, за підтримки Громадянської платформи "Нова країна".

Нагадаємо, Саакашвілі розробив і представив програму перетворення Одеського регіону, яка передбачає три етапи: 50-денний, 100-денний і на 6 місяців.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 923 | Додав: adminA | Теги: Саакашвілі, відвідин Бессарабії, нейтралізувати бездоріжжя і корупці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]