Чт, 2024-04-18, 10:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:44
Саакашвілі знає, що в грузинській політиці процвітає наркоманія
Інші останні Новини світу
Президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що частина грузинських політиків уживає наркотик під назвою "крокодил" (це жаргонна назва дезоморфіну). З такою заявою він виступив на з'їзді своєї партії "Єдиний національний рух" у Тбілісі, повідомляє "Грузия Online".

"Зараз тільки мені розповідали, що з Росії у великій кількості надійшли наркотики, які звуться "крокодилом", - поділився своїми знаннями президент. - Виявляється, коли вживаєш їх... думаєш, що йдеш вперед, і починаєш іти назад". "Явно під впливом цього ввезеного з Росії жаху перебуває одна з серйозних частин грузинського політичного класу, і це позначається на їхніх обличчях", - додав він.

Кого конкретно Саакашвілі мав на увазі, називаючи "серйозну частину політичного класу", не уточнюється. Можна припустити, що він натякав на своїх політичних опонентів.

Раніше президент і його соратники неодноразово звинувачували своїх опонентів з "Грузинської мрії" в тому, що ті збираються відмовитися від реформ і "повернути країну в минуле".

Нагадаємо, партія "Єдиний національний рух", яку очолює Саакашвілі, позбулася статусу правлячої після нещодавніх парламентських виборів, які вона програла опозиційній коаліції "Грузинська мрія", яку заснував мільярдер Бідзіна Іванішвілі.

Слід зазначити, що в минулому представники опозиції неодноразово звинувачували у вживанні наркотиків самого Саакашвілі.

До речі, у 2010 році Саакашвілі закликав створити велику програму боротьби з наркозлочинністю, зокрема, використовувати новий метод перевірки по волоссю і введення обов'язкової перевірки держчиновників усіх рівнів на вміст в організмі наркотичних речовин.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1014 | Додав: adminA | Теги: Саакашвілі, наркоманія, грузинській політиці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]