Сб, 2024-04-20, 00:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:00
Сайт Держдуми українські хакери зламали і лякали падінням імперії
Інші останні Новини російської федерації

Українські хакери здійснюють атаки на сайти російських держструктур, включаючи Державну думу. Напередодні ввечері хакерам вдалося зламати сайт Держдуми Російської Федерації, пише ain.

Вони розмістили антиросійське звернення на сторінці Комітету Держдуми Росії з регіональної політики та проблем Півночі і Далекого Сходу від імені члена Компартії РФ Миколи Харитонова.

У зверненні йдеться про те, що вся міць імперії, що називається Російською Федерацією, повністю базується на алкоголізмі, страху і боягузтві.

"В один прекрасний день вона зазнає краху, і ви будете поховані під її уламками. Ми будемо вбивати вас з кущів, стріляти вам у потилицю, бо ви цього заслуговуєте. Нехай всі, хто служить у ФСБ (колишньому КДБ), в судах і в інших подібних бандах, знають: ніщо вас не врятує", - йдеться в повідомленні.

"Країна в розрусі. Суспільство в розрусі. Озирніться навколо. Всі п'ють. Країна котиться в прірву, і ми допоможемо їй прискорити цей рух, вбиваючи і створюючи хаос. Ті, у кого є очі, мусять взятися за зброю і стріляти, вбивати, допомагаючи нам у той чи інший спосіб зруйнувати житло цих байстрюків. До зброї! Рятуйте ваші душі! Поки не стало надто пізно", - пишуть хакери.

Повідомлення закінчується закликом "Слава Україні!".

Згодом це звернення було видалено з сайту.

На початку квітня хакери атакували офіційний сайт Координаційної ради Севастополя sevispolkom.info. Вони розмістили на головній сторінці цілодобовий довідковий номер 565, за яким нібито можна дізнатися, як отримати російський паспорт.

Насправді ж це номер для збору коштів на потреби української армії. З кожного, хто подзвонив, знімають 5 грн на користь українських військових.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 949 | Додав: adminA | Теги: падінням імперії, українські хакери, сайт Держдуми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]