Пт, 2024-03-29, 07:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:31
Самовільно і незаконно на дорогах Дніпропетровська з'явилися VIP-смуги для обраних
Інші останні Новини з регіонів України

У Дніпропетровську на деяких дорогах ще на початку квітня виділили окремі VIP-смуги для чиновників, депутатів та міліції. Тепер стало відомо, що міліція відмовилася від таких смуг, але чиновники розлучатися з такими смугами відмовляються, передає 9-й канал.

Смуги з'явилися на початку квітня. Над ними висить знак "цеглина", а на самій смузі на асфальті також є напис "смугу не займати".

Смуги виокремили в самому центрі міста на вузькій вулиці з одностороннім рухом. При цьому, як правило, ще одна смуга дороги зайнята припаркованими авто, і рух здійснюється лише однією смугою, передає видання "Дніпроград". Через це в "години пік" на вулиці утворюються величезні затори. На додачу, часто-густо чиновники, для яких виділено окрему смугу, їздять нею проти руху.

Таких смуг "для обраних" у місті кілька: зокрема, подібні є біля Бабушкінського виконкому та біля будівлі обласного кримінального розшуку на вул. Леніна.

Дніпропетровські водії обурені цим і навіть проводили пікети. У ДАІ з громадськістю погоджуються і стверджують, що смуга біля райвиконкому відведена незаконно - розмітку нанесено самовільно. Вони пообіцяли розібратись із зухвалими чиновниками і навіть оштрафувати. Щоправда, сума штрафу - "астрономічна" і становить від 400 до 1000 грн.

Зауважимо, що зовсім недавно депутати Дніпропетровської міської ради теж відзначилися. На створення їм електронної пошти з бюджету міста витратять 342 тисячі гривень.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1086 | Додав: adminA | Теги: VIP-смуги, Дніпропетровська, обраних | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]