Пт, 2024-04-19, 15:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:57
Сан-Дієго - найбільш везуче місто США
Інші останні Новини світу

Американцям, які живуть в місті Сан-Дієго на півдні штату Каліфорнія, найбільше щастить. Такого висновку дійшли автори рейтингу найбільш везучих міст США з журналу Men's Health. При цьому Лас-Вегас в рейтингу журналу опинився аж на 7-му місці, повідомляє Lenta.ru.

Співробітники Men's Health з'ясували, що жителі Сан-Дієго можуть похвалитися не тільки гарною погодою, але й тим, що в їхньому місті проживає найбільша кількість переможців різноманітних лотерей. Крім того, жителі Сан-Дієго найрідше гинуть від предметів, які падають на голову, а також в результаті ударів блискавки.

Американські невдахи, на думку Men's Health, мешкають у місті Чарльстон, столиці штату Західна Вірджинія. Тут, зокрема, найвища смертність у США від падаючих об'єктів, а зірвати джек-пот лотереї місцевим жителям і поготів ніколи не вдавалося.

Нагадаємо, що у списку найкращих міст для життя Global Liveability Survey, який складається аналітичною компанією Economist Intelligence Unit, вперше за тривалий час змінився лідер - канадський Ванкувер поступився першим рядком австралійському Мельбурну.

В травні минулого року лондонська компанія Mercer Human Resource склала рейтинг найкращих міст за якістю життя, перший рядок в якому посіла столиця Австрії Відень.

Крім того, за версією Economist Intelligence Unit Ванкувер п'ятий рік поспіль очолює рейтинг найбільш придатних для життя міст світу. Друге і третє місця в списку посідають Мельбурн і Відень відповідно. На четвертому місці - Торонто.

Найкращим містом України минулого року було названо Одесу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1217 | Додав: nowyny | Теги: Сан-Дієго | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]