Пт, 2024-03-29, 08:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:28
Сара Джесіка Паркер шокувала Нью-Йорк некрасивими ногами
Інші останні Новини світу
У знаменитому серіалі "Секс у великому місті" у головної героїні Керрі Бредшоу у виконанні Сари Джессіки Паркер туфлі були головним фетишем. Але краса вимагає жертв, і днями в цьому переконалися гості вечірки на честь прем'єри балету "Королівство друзів Оушена".

Сара Джессіка прийшла на прем'єру в чарівних замшевих туфельках, які, на жаль, не прикрашали актрису: зовнішній вигляд Сари псували її ноги з набухлими венами.

46-річна зірка "Сексу у великому місті" заради прем'єри одягалася в світлий, практично дівочий наряд, створений дизайнером Стеллою МакКартні. Елегантне мереживне платтячко з асиметричним кроєм відрізнялося сміливим міні і облягало актрису, як друга шкіра.

Втім, Сарі досі є чим похвалитися: її фігура як і раніше струнка і бездоганна. Якби не одне але: ноги зірки - її слабке місце.

Ще в 2008 році в одному з інтерв'ю сара Джессіка Паркер чесно зізналася, що любов до взуття на високих підборах не довела її до добра. Туфлі на шпильках знівечили її ноги, і тепер зірка розплачується за звичку хизуватися у вузьких човниках.

"Я практично зруйнувала свої ноги. Так що тепер вони майже нічого не відчувають. У мене пропала чутливість в ногах", -поскаржилася Паркер.

Зазвичай, збираючись на червону килимову доріжку, Сара Джессіка ретельно продумує своє вбрання і намагається якось замаскувати проблемну частину ніг. Часто замість човників вона носить ботильйони.

За матеріалами: Daily Mail

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 2002 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]