Чт, 2024-04-18, 08:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:48
Саудівська Аравія та Ірак - лідери із закупівель українського озброєння - Укроборонпром
Інші останні Економічні новини

Королівство Саудівська Аравія і Ірак є лідерами за обсягами підписаних в 2011-2015 роках контрактів на постачання українського озброєння.

Відповідні дані представило керівництво державного концерну "Укроборонпром" в ході презентації своєї роботи за підсумками двох років, передає УНІАН.

Згідно з наданими даними, обсяг контрактів з Саудівською Аравією та Іраком за вказаний період становив близько 1 млрд доларів.

Крім того, в списку основних експортерів українського озброєння фігурують Китай, Індія, Казахстан, Азербайджан, Пакистан, а також низка африканських країн, зокрема Алжир, Єгипет, Ефіопія, Ангола і Нігерія.

Як повідомлялося, згідно з даними Укроборонпрому, обсяг експортних контрактів на постачання продукції військового призначення, підписаних концерном, з початку 2016 року становить 1,5 млрд доларів. При цьому в 2015 році Укроборонпром підписав експортних контрактів на постачання озброєння на 1,3 мільярда доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 843 | Додав: adminA | Теги: закупівлі українського озброєння, Ірак, Саудівська Аравія, Укроборонпром | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]