Чт, 2024-04-25, 15:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:48
"Сбербанк Росії" горів у Львові
Інші останні Новини з регіонів України

У Львові сталася велика пожежа у одному з відділень "Сбербанку Росії". Про це повідомляє ZIK.

Пожежа охопила офіс на вулиці Франка, поблизу Стрийського ринку.

Повідомляється також, що цієї ж ночі була спроба підпалити ще одне відділення банку на вулиці Чорновола, 2б. Там невідомі кинули у вікно банку з запалювальною сумішшю. Пошкоджено лише вікно. Щоправда, на місце події прибула пожежна машина.

За повідомленням Управління поліції Львівської області, невідомі кинули пляшки з запальною сумішшю у приміщення на вулиці Франка, на проспекті Чорновола та на вулиці Стрийській.

Департамент цивільного захисту населення обласної держадміністрації повідомив, що пожежі сталися у відділеннях ВТБ Банку й Сбербанку Росії, повідомляють "Українські новини".

Нагадаємо, 20 лютого учасники ходи до дня вшанування пам'яті героїв Небесної сотні закидали філію російського банку - "Сбербанк Росії". бруківкою, залили зеленкою, розтрощили офіс філії "Альфа-банку" та закидали бруківкою офіс "СКМ" олігарха Ріната Ахметова на вул.Десятинній. Повідомлялося, що участь у погромах брали представники батальйону ОУН.

Проте голова ОУН Богдан Червак заявив, що Організація українських націоналістів не має жодного стосунку до цих погромів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 776 | Додав: adminA | Теги: Сбербанк Росії горів, Львів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]