Чт, 2024-03-28, 22:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:01
СБУ на Івано-Франківщині викрила схему виготовлення підроблених закордонних паспортів для жителів Донбасу та громадян РФ
Інші останні Кримінальні новини

В Івано-Франківській області СБУ викрила схему виготовлення підроблених закордонних паспортів для жителів Донбасу та громадян Російської Федерації.

Як повідомила прес-секретар управління Служби безпеки в Івано-Франківській області Марія Римар, начальник одного з районних підрозділів Державної міграційної служби та його підлеглі виготовляли закордонні паспорти зі свідомо неправдивими відомостями для вихідців з Луганської та Донецької областей, а також громадян Росії, передає УНІАН.

Для цього зловмисники використовували копії паспортів мешканців Івано-Франківської та Львівської областей, що вже померли, або паспорти яких були втрачені. То ж замовник отримував закордонний паспорт з його власною фотографією, але з прізвищем іншої людини.

"Виготовлення одного фальшивого документа коштувало від 8 до 10 тис. доларів. Оперативники спецслужби задокументували факт видачі 15 підроблених паспортів", - повідомила прес-секретар.

Начальнику районного підрозділу ДМС 24 листопада повідомлено про підозру у використанні службового становища для організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Триває слідство щодо його підлеглих-спільників.

Як повідомлялося раніше, у жовтні СБУ спільно з прокуратурою викрила канал незаконного переправлення вихідців з Центральної Азії та Близького Сходу, у тому числі членів міжнародних терористичних організацій, через територію України до країн Західної Європи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 692 | Додав: adminA | Теги: Донбас, схема виготовлення підроблених зако, Івано-Франківщина, РФ, СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]