Чт, 2024-03-28, 19:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:15
СБУ на Херсонщині затримала групу російських розвідників
Інші останні Надзвичайні новини
У ніч на середу, 12 березня, в Херсонській області СБУ затримала розвідувальну групу Збройних сил РФ. Про це повідомляється на сайті відомства.

"Метою цієї групи було вивчення оперативної обстановки, отримання даних про передислокацію та ступінь готовності підрозділів Збройних сил України на території Херсонської області", - зазначили співробітники українських спецслужб.

Розвідка проводилася стосовно 3-го зенітно-ракетного дивізіону (місто Каховка), 208-ї зенітно-ракетної бригади, підрозділу 79-ї автомобільної бригади. Розвідники також мали визначити координати знаходження блокпостів прикордонних військ та розташування частин підрозділів ЗС України.

"Ватажком групи є громадянин Російської Федерації, офіцер військової розвідки ЗС РФ, 1981 р.н., уродженець Рязанської області. Затриманий незаконно використовував паспорт громадянина України на ім’я Арбузова Євгена Сергійовича, 1986 р.н", - повідомили в Службі безпеки.

СБУ обіцяє розслідувати цей інцидент та вже поінформувала Міністерство закордонних справ України.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що в понеділок, 10 березня, ввечері у Донецьку затримали співробітника російської розвідки.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 936 | Додав: adminA | Теги: групу російських розвідників, СБУ, Херсонщині | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]