Пт, 2024-04-26, 00:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:16
СБУ: завтра під Печерським судом будуть теракти
Інші останні Політичні новини

У вівторок 11 жовтня під час винесення вироку екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко біля будівлі Печерського районного суду Києва на вулиці Хрещатик можливе здійснення терактів.

Про це в понеділок  агентству "Інтерфакс-Україна" повідомило джерело у Службі безпеки України (СБУ).

За його словами, СБУ оперативним шляхом отримала інформацію про підготовку вибухів, від яких повинні постраждати "пересічні громадяни".

"Враховуючи підвищену увагу суспільства до процесу над Тимошенко, вибухи готуються для того, щоб дестабілізувати ситуацію в країні, викликати обурення у громадян з метою підготовки масових акцій непокори. Зараз СБУ перевіряє отриману інформацію, проводить відповідні "оперативні заходи", - повідомило джерело у спецслужбі.

Нагадаємо, що 11 жовтня в Печерському суді продовжитися суд над Тимошенко, на якому, швидше за все, буде зачитано вирок екс-міністру.

Раніше лідери опозиції закликали всіх соратників Тимошенко і "всіх патріотів" прийти під Печерський суд, щоб її підтримати. Крім того, перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов розповів, що Партія регіонів і Олег Калашніков також збирають завтра під Печерським судом кілька тисяч осіб.

"Представники Партії регіонів на чолі з Калашніковим вербують людей, які за гроші будуть махати прапорцями. Це свідчення того, що завтра вони зважаться піти на оголошення вироку Тимошенко", - сказав Турчинов.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1225 | Додав: nowyny | Теги: тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]