Ср, 2024-04-24, 13:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:57
СБУ збирає на нього компромат для порушення справи, - каже Ар'єв
Інші останні Політичні новини

Депутат від НУ-НС Володимир Ар'єв заявляє, що СБУ має завдання зібрати на нього компромат для заведення на нього кримінальної справи. Про це він написав у своєму Facebook.

"З другого джерела підтвердили інформацію, тому пишу тут. СБУ отримала завдання зібрати на мене компромат, дуже бажано такий, щоб порушити кримінальну справу", - написав він.

"Ноги ростуть з Генпрокуратури. Причина, як мені пояснили - симетрична відповідь на мої фільми - один скоро в інтернеті, другий - на телеканалах Європи", - додав він.

"Що ж, я готовий - вперед! А товаришам, які все це затіяли, скажу окремо - я буду знати все, що ви там замислили. Звідки? Вам цього не зрозуміти", - зазначив депутат. Пізніше у своєму Facebook він додав, що перший фільм називається "Криваве ЄВРО" і буде викладений в інтернет наступного четверга, 24 травня.

"Другий фільм "Україна: демократія з перешкодами" зроблений "Закритою Зоною" спільно з французьким продакшном Фільм Гран де Сабль (рік працювали!) - вийде на каналі ARTE 29 травня о 22:30 за київським часом", - написав він.

Тим часом, лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк заявляє, що влада переслідує підприємців, які надають підтримку Об’єднаній опозиції.

"Я знаю, що в адміністрації президента і в СБУ складений список, який має близько 500 осіб. Це список людей, які вже зараз підтримують Об’єднану опозицію чи готові її підтримати. Це ті, хто не з Партією регіонів", – сказав він.

Вчора представники правоохоронних органів проводили обшук в офісі Конфедерації вільних профспілок та громадських приймальнях народних депутатів-"бютівців" Михайла Волинця та Андрія Павловського.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: Компромат, Ар'єв . СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]