Чт, 2024-04-18, 11:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:56
Сейфрід виконає головну роль у фільмі про життя порноактриси Лавлейс
Інші останні Новини світу

Аманда Сейфрід виконає головну роль у біографічному фільмі "Лавлейс", що розповідає про життя порноактриси Лінди Лавлейс (справжнє ім'я - Лінда Сюзан Борман), повідомляє "Газета.ua".

Картина стане екранізацією книги "The Complete Linda Lovelace", написаної журналістом Еріком Денвіллом у 2001 році. Постановкою фільму займуться Роб Епштейн і Джеффрі Фрідман. Передбачається, що зйомки стрічки почнуться в січні 2012 року.

Спочатку роль Лінди Лавлейс пропонувалася Кейт Хадсон, але актриса відмовилася від участі у проекті. Чака Трейнора, чоловіка головної героїні, у фільмі має зіграти Джеймс Франко.

Зазначимо, Аманда Сейфрід багаторазово знімалася оголеною і навіть хизується цим, що цілком влаштовує режисерів "Лінди Лавлейс".

Найвідомішою роботою Лавлейс є порнофільм "Глибока глотка". Пізніше Лінда заявляла, що знятися в цій картині її змусив Трейнор, з яким вона тоді перебувала у шлюбі.

Фільм "Глибока глотка" вийшов на екрани в 1972 році і викликав нечуваний фурор.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1148 | Додав: nowyny | Теги: Аманда Сейфрід, порноактриса Лінда Лавлейс, Лінда Сюзан Борман | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]