Сб, 2024-04-20, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:21
Секрети вдалого стайлінгу
Інші останні Новини України

Популярне сьогодні слово "стайлінг" означає не що інше, як укладку волосся в домашніх умовах. Стильна зачіска, організована вранці, яка відмінно зберігається до вечора - хіба не про це мріє більша частина прекрасної статі? Сучасні засоби для укладання допомагають створити чудові зачіски, які не може зруйнувати ні сильний подих вітру, ні дощ, ні сніг. У той же час підібрати собі зачіску можна в мережі Інтернет, перейшовши за посиланням http://xvatit.com.ua/zachiski/.

Стайлінг - це укладання волосся та його фіксація, що дозволяє зберігати необхідну форму певний період часу. Але, якщо здається, ніби одного лаку з дією суперфіксаціі буде достатньо для всіх випадків життя, ви сильно помиляєтеся. В арсеналі бажано мати декілька засобів. Як мінімум - два: наприклад, лак і пінка можуть допомогти створити пишність, а також зафіксувати кучері.

В основній масі випадків доводиться підбирати засіб для укладання відповідно до типу волосся. Для власниць коротких стрижок підійдуть практично всі засоби. Муси можна використовувати для додання волоссю об'єму, спреї і воски - для фіксації пасом і створення творчого безладу на голові, а гелі та блиски підійдуть для ефектних святкових зачісок. Також можна скористатися текстурайзером для надання форми і після скропити волосся лаком, закріпивши бажаний вид.

Надати коротким волоссям об'єму допоможе кулька мусу, нанесена на вологе волосся: підсушіть волосся феном, піднімаючи його біля коріння і через пару-трійку хвилин у вас буде об'ємна зачіска. Для того, щоб пригладити пасма, достатньо скористатися гелем з ефектом сяйва: так ви досягнете не тільки гладкості, а й креативного вигляду.

Напівдовге волосся можна укладати за допомогою більш легких засобів, а крем і віск рекомендується використовувати тільки в разі фіксації чубчика або філірування кінчиків.

Для довгих локонів небажано використовувати засоби, такі як гелі та муси, так як вони можуть створювати ефект брудного і жирного волосся. З цією проблемою допоможуть впоратися засоби, призначені для догляду за довгим волоссям, розроблені з метою відновлення і поліпшення структури волосся. Для додання довгим пасмам форми та об'єму краще використовувати гребінь з довгою ручкою, розділяючи пасма і накручуючи їх на бігуді або щипці. Підібрати засоби для всіх типів волосся можна, звернувшись до професійних косметичних ліній.

Майте на увазі, що навіть пристрасним аматоркам стайлінгу не варто забувати про загальні правила догляду за волоссям: наприклад, щовечора змивати засоби для укладання, а також не використовувати більше двох видів засобів для укладки одночасно.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1044 | Додав: admin | Теги: сучасні зачіски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]