Чт, 2024-04-18, 12:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:01
Сформували виборчий штаб у Петра Порошенка: названо ім’я керівника кампанії
Інші останні Політичні новини

  У Петра Порошенка сформували виборчий штаб: названо ім’я керівника кампанії

У "Блоці Петра Порошенка" вже запрацював виборчий штаб, а сама політична сила почала активну підготовку до президентських виборів.

Про це заявив в інтерв’ю "Главкому" заступник глави парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко.

"Ми тільки-но збираємося починати кампанію, бо наразі сконцентровані на іншому. Насамперед, йдеться про отримання нашою церквою автокефалії. Я вважаю, що це сьогодні є важливішим для всієї нації", - зазначив Березенко.

Він повідомив, що на сьогодні вже запрацював штаб. "Я не хочу розкривати деталей, думаю, що скоро ви самі побачите активні дії", - зауважив нардеп.

При цьому Березенко не сказав, хто буде керівником штабу. "Чесно кажучи, ми поки не визначились із кандидатурою, але точно всі до одного фігуранти наших штабів, починаючи з 2014 року, будуть брати участь у цьому процесі. Просто кожен буде мати свій відрізок роботи", - заявив заступник глави фракції БПП.

На запитання "Чи можна сказати, що керівником штабу Петра Порошенка є Петро Порошенко?" Березенко відповів: "Можна сказати, що Петро Порошенко є кандидатом у президенти в своєму штабі. Можливо, трошки більше, ніж просто кандидатом. Бо остаточні та базові рішення не можуть ухвалювати без його участі".

Також він зазначив, що керівник виборчої кампанії БПП Ігор Гринів – "це потужний соціолог, аналітик і стратег". "Є відмінність між керівником кампанії і керівником штабу. Штаб – це як військо, це виключно тактика. А кампанія – це планування та стратегія. Пан Гринів як раз і є класичним керівником кампанії", - сказав Березенко.

Також він підкреслив, що за власними дослідженнями БПП щодо рейтингів кандидатів наступних президентських виборів в Україні, Порошенко "зараз не займає перше місце, але різниця між кандидатами знаходиться в межах похибки".

Нагадаємо, раніше Україна та Євросоюз домовились спільно протистояти втручанню Росії у вибори.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 747 | Додав: adminA | Теги: ім’я керівника кампанії, виборчий штаб Петра Порошенка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]