Пт, 2024-03-29, 12:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:54
"Шахтар" приймає "Андерлехт" - 1/8 Ліги Європи
Інші останні Спортивні новини

Футболісти донецького "Шахтаря" проведуть сьогодні, 10 березня, перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому команда Мірчі Луческу на "Арені Львів" прийматиме бельгійський клуб "Андерлехт". Початок гри о 20.00. Трансляція – на телеканалі "Україна".

Команди у єврокубках зустрічаються вперше.

"Шахтар" вже грав з клубом з Бельгії - "Брюгге". У восьми матчах з цією командою "гірники" двічі здобули перемогу при п'яти нічиїх і одній поразці. У семи останніх зустрічах з бельгійцями донеччани не програвали - відтоді, як поступилися з мінімальним рахунком у 1995 році.

"Андерлехт" у свою чергу дуже успішно грає проти українських команд. На його рахунку п'ять перемог при одній поразці. Єдиний раз брюссельці програли на виїзді київському "Динамо" з рахунком 0:4 у Лізі чемпіонів УЄФА-2000/01.

"Шахтарю" у першому матчі не допоможуть дискваліфіковані Тарас Степаненко і Фред, а також травмовані Азеведо і Дентіньйо. В "Андерлехта" через травми на поле "Арени Львів" не вийдуть захисник Іван Обрадович і нападаючий Арон Лейя-Ісека. Під питанням - півзахисник Стівен Дефур.

Матч "Шахтар" - "Андерлехт" обслуговуватиме бригада арбітрів з Португалії, яку очолює Артур Діаш. Делегат УЄФА - Олег Харламов (Естонія), суддівський спостерігач Бертран Лайєк (Франція).

Поєдинок у відповідь відбудеться 17 березня на арені "Констант Ванденсток" в Брюсселі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 721 | Додав: adminA | Теги: 1/8 Ліги Європи, Шахтар, Андерлехт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]