Пт, 2024-03-29, 02:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:58
"Шахтар" принизливо програв "Боруссії" і вилетів з ЛЧ. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
У Дортмунді завершився поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому зустрічалися місцева "Боруссія" та донецький "Шахтар". Чинний ще чемпіон Німеччини декласував найсильніший клуб України трьох останніх сезонів, і впевнено попрямував до чвертьфіналу головного клубного турніру континенту.

"Боруссія" - "Шахтар" 3:0 (5:2)

Голи: Сантана, 31, Гьотце, 37, Блащиковський, 59

"Боруссія": Вайденфеллер, Піщек, Суботич, Сантана, Шмельцер, Гюндоган (Шахін, 82), С.Бендер (Кель, 46), Блащиковський (Гросскройтц, 70), Гьотце, Ройс, Левандовський

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Рац, Хюбшман (Степаненко, 82), Фернандіньйо, Тейшейра, Мхітарян, Тайсон (Коста, 46), Адріано.

Оглушливим провалом завершився для "Шахтаря" вояж до Дортмунда. По амбіціях донецької команди добитися успіху в поточному розіграші Ліги чемпіонів, у фіналі якої головний тренер команди Мірча Луческу бачив свою команду в разі підсумкової перемоги над німецьким клубом, було завдано дуже болючого удару. Молода команда Юргена Клоппа каменя на камені не залишила від українського чемпіона, досить легко розгромивши його.

"Боруссія" з перших же хвилин позбавила "Гірників" м'яча, змусивши суперника робити те, що у нього виходить найгірше - грати без м'яча. До того ж, "Боруссія" знову скористалася своїм умінням грати у стандартах, і традиційно слабкою грою в обороні футболістів "Шахтаря".

Рахунок відкрив центрбек Сантана, загнавши м'яча у сітку головою після подачі з кутового: бразильцеві дали неймовірно багато часу і місця для розбігу. За кілька хвилин "Боруссія" подвоїла рахунок, довівши до логічного завершення шикарну атаку: вкидання ауту - знижка в дотик на фланг - прохід і простріл у штрафний - удар у дотик. Третій м'яч повністю на совісті П'ятова, який випустив м'яч прямо на ногу супернику, ще й посковзнувся при цьому.

Після третього м'яча німці зменшили оберти, хоча могли доводити рахунок до ще більш непристойного, як мінімум подвоївши його.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 976 | Додав: adminA | Теги: програв Боруссії, ЛЧ, Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]