Сб, 2024-04-20, 05:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:34
"Шахтар" програв "Мальме". Луческу: ми все одно сильніші
Інші останні Спортивні новини

  У Мальме 21 жовтня відбувся матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому "Мальме" обіграв донецький "Шахтар" з рахунком 1:0. Гра проходила за ігрової і територіальної переваги гірників, які не зуміли реалізувати жодного зі своїх моментів, пише УНІАН.

У свою чергу, шведи єдиний момент реалізували в середині першого тайму, коли Маркус Розенберг опинився навпроти воріт суперника і "розстріляв" Андрія П'ятова - 1:0. Потім були ще моменти у шведів, зокрема, вони не реалізували пенальті, який відбив П'ятов.

В іншому матчі групи А іспанський "Реал" та французський ПСЖ зіграли внічию - 0:0.

Таким чином, після 3-х турів у "Реала" і ПСЖ по 7 очок, "Мальме" - 3, "Шахтаря" - 0.

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу після гри з "Мальме" не приховував свого розчарування на післяматчевій прес-конференції.

"Дуже складно взагалі щось говорити. У першому таймі мали повну перевагу, били по воротах, але суперник оборонявся, блокував. М'яч відлітав на кутові або повз – там, після кутових вони справлялися. Перша вилазка "Мальме" призвела до голу. Наш правий фланг помилився – так само, як і з ПСЖ і "Реалом". Пізно Марлос включився в боротьбу. Були моменти для того, щоб зрівняти рахунок, але Фред пробив повз ворота. У другому таймі потрібно було продовжувати той тип гри, який показували в першому таймі, але ми почали поспішати. Захисники намагалися загострити, але багато помилялися, дозволяли супернику провести контратаки", - зазначив Луческу.

Також він поскаржився: "Довелося грати в силовий футбол, було дуже багато єдиноборств, а вони виявилися потужнішими. Плюс підтримка вболівальників. Здавалося, що суддя приймав рішення під тиском публіки. Пенальті не було у наші ворота, там фол в атаці. Але це жодною мірою нас не виправдовує – ми заслужили, напевно, програш, були недостатньо агресивні в атаці. Гостріше виглядали в останніх хвилинах, коли Коваленко став входити в штрафний майданчик. Програли середину поля, Степаненко і Фред не пов'язували оборону з атакою. Болюча поразка. Потрібно виграти з різницею в два м'ячі у Львові. Я вважаю, що ми сильніші, ніж "Мальме", - резюмував наставник гірників.

Нагадаємо, сьогодні, 22 жовтня, в Дніпропетровську на місцевій "Арені Дніпро" відбудеться зустріч третього туру групового турніру Ліги Європи між "Дніпром" і французьким "Сент-Етьєном". Початок матчу о 20.00.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 761 | Додав: adminA | Теги: ми сильніші, Лучёску, Шахтар програв Мальме | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]