Сб, 2024-04-20, 04:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:44
"Шахтар" програв ПСЖ
Інші останні Спортивні новини

 У Львові 30 вересня відбувся матч 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому донецький "Шахтар" приймав французький "Парі-Сен-Жермен" і програв з рахунком 0:3. Доля матчу була вирішена ще в самому початку першого тайму, пише УНІАН.

Парижани досить пасивно почали гру, і в першій же своїй атаці, вже на 7-й хвилині забили гол. Ор`є замкнув передачу партнера з флангу ударом головою у кут воріт. А в середині тайму, на 23-й хвилині, Давід Луїс в такій самій ситуації переправив м'яча у ворота гірників коліном. Нарешті, в кінцівці гри, в доданий арбітром час, на 92-й хвилині гол забив Златан Ібрагімович, який вперше відзначився в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів.

Головний тренер "ФК Шахтар" Мірча Луческу переконаний, що його команда не заслуговувала на поразку з таким результатом. Про це він повідомив на післяматчевій прес-конференції, передає офіційний сайт клубу.

"Результат дуже цікавий. Гадаю, ми не заслуговували цього. Для мене було важливо, щоб ми залишили приємне враження після сьогоднішнього матчу. Ми грали з двома дуже серйозними суперниками", - зазначив тренер.

За словами Луческу, ""Реал" і ПСЖ - це команди, які створені для того, щоб виступати в Лізі чемпіонів. У них зібрані футболісти з великим досвідом у віці 25-30 років, які демонструють хорошу гру. У нашій же команді середня лінія - зовсім молоді хлопці від 18 до 23 років. На самому початку нас збив з пантелику гол Ор’є, порушився ігровий ритм. Потім не реалізували моменти Гладкий і Кучер".

Тренер "Шахтаря" зазначив, що у перерві сказав футболістам більше ризикувати та йти в атаку.

"На жаль, не вдалося забити, хоч у нас були можливості, малюнок гри змінився. Наші молоді футболісти намагалися, але поспішали. Не все вдавалося в цьому матчі", - зазначив керманич команди.

"ПСЖ здобув перемогу абсолютно заслужено. Вони чудово використали свої моменти. Будемо грати за третє місце. Навіть показуючи дуже хороший футбол, ми не зможемо змагатися на рівних з "Реалом" і ПСЖ", - підсумував Луческу.

У наступному турі квартету А "Шахтар" 21 жовтня на виїзді зійдеться з чемпіоном Швеції "Мальме", який програв удома мадридському "Реалу" - 0:2.

Турнірне становище: "Реал" - 6 очок, "Парі Сен-Жермен" - 6, "Мальме" - 0, "Шахтар" - 0.

Ліга чемпіонів. 2-й тур.

"Шахтар" - ПСЖ - 0:3

"Мальме" - "Реал" Мадрид - 0:2

"Астана" - "Галатасарай" - 2:2

ЦСКА - ПСВ - 3:2

"Манчестер Юнайтед" - "Вольфсбург" - 2:1

"Атлетико" - "Бенфіка" - 1:2

"Боруссія" М - "Манчестер Сіті" - 1:2

"Ювентус" - "Севілья" - 2:0

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 909 | Додав: admin | Теги: Псж, програв, Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]