Пт, 2024-04-19, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:01
"Шахтар" сенсаційно вилетів з Ліги чемпіонів
Інші останні Спортивні новини

Донецький "Шахтар" вилетів з Ліги чемпіонів за підсумками протистояння зі швейцарським "Янг Бойз" у 3-му квалифікаційному раунді турніру. 3 серпня команда Пауло Фонсеки програла матч-відповідь протистояння з рахунком 0:2, а потім поступилася супернику в серії пенальті, передає УНІАН.

У першому таймі зустрічі "Янг Бойз" більше володів ініціативою, а небезпечні моменти створював "Шахтар". Після подач Даріо Срни два чудових гольових моменти були у Тараса Степаненка, але центральний півзахисник влучити у ворота не зумів.

Після перерви господарі поля підвищили темп гри, і у "Шахтаря" відразу ж виникли проблеми. На 53-й хвилині Міралем Сулеймані обігрався поблизу штрафного майданчику "гірників" з форвардом Гійомом Оаро, а потім зробив простріл вздовж лінії воріт, де першим біля м'яча опинився японський нападник Юя Кубо - 1:0.

Через сім хвилин Сулеймані прострілив з флангу в центр штрафного майданчика на Оаро, той скинув м'яч під удар Кубо, і японець не залишив шансів П'ятову.

Після цього на полі проходила рівна гра, хоч у "Шахтаря" було більше моментів для взяття воріт. Кілька можливостей не реалізував Євген Селезньов. Також дуже активним був Веллінгтон Нем.

Врешті гра перейшла до серії пенальті, де більш вдалими були гравці "Янг Бойз". У "Шахтаря" ударів не реалізували Фред і Ярослав Ракицький.

"Янг Бойз" (Швейцарія) - "Шахтар" (Україна) - 2:0 ОТ (0:0, 2:0, 0:0, 0:0), у серії пенальті - 4:2

Голи: Кубо (53, 60);

ЯБ: Мвого, Суттер (Обексер, 116) фон Берген, Роша, Лецякс, Рава (Хадергенай, 88), Саного, Бертоне (Гаїч, 111), Сулеймані, Оаро, Кубо;

Ш: П'ятов, Срна, Кривцов (Ракицький, 120), Ордець, Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Марлос, Тайсон, Дентіньйо (Веллінгтон Нем, 75), Едуардо (Селезньов, 62). Попередження: Кубо, Роша, Оаро, Суттер - Степаненко, Фред;

Перший матч - 0:2.

Фонсека: за виліт питати потрібно тільки з мене

Головний тренер донецького "Шахтаря" Пауло Фонсека під час прес-конференції після матчу кілька разів заявив, що тільки він відповідальний за виліт команди з турніру, повідомляє Sport Arena.

"Зрозуміло, що ми всі дуже засмучені. За все, що тут сталося, відповідальний тільки я. Питати, потрібно тільки з мене", - заявив Фонсека. При цьому він зазначив, що "Шахтар" домінував більшу частину гри, а гравці команди не реалізували низку гольових моментів як за рахунку 0:0, так і за рахунку 2:0.

"Обидва голи прийшли з флангу Даріо Срни? Не шукайте тут винних серед гравців, я відповідаю за все. Не можу сказати, що не вистачило віддачі гравців. Може, чогось і не вистачило, але я відповідальний. Зрозуміло, що раз нам забивали, то ми припускалися помилок", - сказав Фонсека.

"Синтетичне поле? Як я вам уже казав, я не шукаю якихось відмовок, особливо в ті моменти, коли ми програємо матчі. Штучне поле – не причина поразки. За все відповідальний тільки я", - додав він. На самому початку прес-конференції португальський фахівець також зазначив, що вихід до групового етапу Ліги чемпіонів був однієї з цілей "гірників" на нинішній сезон.

"Хочу привітати "Янг Бойз", він зіграв гідно. Дуже прикро, що мені не вдалося пройти цей період, тому що одна з наших головних цілей – пройти в груповий етап Ліги чемпіонів", - сказав тренер.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: ЛІГА ЧЕМПІОНІВ, Шахтар сенсаційно вилетів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]