Чт, 2024-04-25, 20:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:33
"Шахтар" вибачатися за "Факер" Рибки і не думає
Інші останні Спортивні новини

Скандал з голкіпером донецького "Шахтаря" Олександром Рибкою, який під час матчу 1/8 фіналу Кубка України в Києві з "Динамо" показав фанам київського клубу середній палець, набирає обертів. Рибка заявив, що нічого нікому не показував, а знамените фото з ним - Photoshop.

"Я доросла, вихована людина і ніколи ніяких образливих жестів нікому не показую. Навпаки, я підійшов до сектора, щоб поаплодувати уболівальникам... Як ви собі уявляєте: я на полі показую непристойні жести, тоді як на трибуні сидять мої батьки? Таке в принципі неможливо. Вболівальники "Динамо" намагалися чинити на мене тиск, скандувати матюки, висловлювання на мою адресу. Але у відповідь я лише відмахнувся від них.

Що стосується знімку, що гуляє по Інтернету, то я не знаю, чи використовувався Photoshop або, можливо, був зроблений десяток кадрів, з яких вихопили якусь напівпозицію, відповідну задумам авторів "сенсації"... Мене це не так і цікавить. Розумію, що комусь не подобається, що я перебуваю в "Шахтарі". Так що подібні матеріали в ЗМІ вже навіть не дивують. Звичайно, неприємно, але намагаюся на це не звертати уваги.

Я не можу засуджувати київських уболівальників, хочу лише порадити їм вибирати висловлювання, вести себе пристойно. На стадіоні окрім них знаходяться жінки і діти. Вони теж чули лихослів'я фанатів "Динамо" на мою адресу. Вважаю, що такі речі неприпустимі", - цитує Рибку офіційний сайт донецького клубу, який сміливо назвав цю ситуацію "форменим цькуванням голкіпера донецького "Шахтаря".

У відповідь український спортивний ресурс Sport.ua, журналіст якого перебував під час матчами за воротами Рибки і зобразив Олександра, який, нагадаємо, є корінним киянином і з дитинства жив на Оболоні, покадрову зйомку.

Чи надійде якась реакція з боку київського клубу, поки що невідомо. Нагадаємо, в аналогічній ситуації з жестом Артема Мілевського фанам "Шахтаря", в матчі за Суперкубок, президент київського клубу Ігор Суркіс приніс вибачення. Так само не відомо про реакцію апологета футбольної культури, президента "Шахтаря" Рината Ахметова, який обіцяв покарати будь-якого свого футболіста, якщо той дозволить собі образливі дії на адресу вболівальників.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1372 | Додав: nowyny | Теги: рибка, Факер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]