Сб, 2024-04-20, 13:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:47
"Шахтар" - володар Суперкубка України-2012. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Повний комплект нагород зібрав за минулий сезон донецький "Шахтар". До золотих медалей української Прем'єр-ліги та кубка країни "Гірники" додали і перемогу в Суперкубку України. Вчора в Луганську підопічні Мірчі Луческу без особливого опору розібралися з іншим донецьким клубом - "Металургом".

Суперкубок України

"Шахтар" - "Металург" 2:0

Голи: Адріано, 5, Коста, 35

"Металург": Бандура, Морозюк, Чечер, Воловик, Голайдо, Макрідіс, Лазіч (Прийма, 66), Нельсон, Дімітров (Іванко, 81), Соарес (Данило, 46), Казарян

"Шахтар": П'ятов, Срна, Ракицький, Кучер, Рац, Степаненко, Фернандіньйо, Коста (Ілсіньйо, 65), Тейшейра (Девіч, 77), Мхітарян, Адріано (Едуардо, 65)

Результат "Гірники" зробили ще в першому таймі. Відзначилися бразильські легіонери "кротів" Луїс Адріано та Дуглас Коста. "Металург" абсолютно нічого не міг протиставити своїм сусідам, хоча кілька моментів забити все ж мав.

Для "Шахтаря" це четвертий Суперкубок. Та, мабуть, не найцінніший. Під час святкування після матчу футболісти клубу розбили сам трофей, який розпався на дві частини. Верхню частину після матчу ніс нападник "гірників" Едуардо, а нижню - один з працівників клубу.

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу: "Ми створили більше моментів, контролювали гру з першої і до останньої хвилини. Правда, часом, ми не дуже добре виглядали. Але були моменти, коли ми легко розкривали оборону суперника. Початок був гарним, з хорошим контролем м'яча. Так був забитий перший гол, коли ми завдяки швидким передачам розібралися з обороною "Металурга"...

Це третій титул в нинішньому році. Думаю, що всі титули були завойовані справедливо. Але все це буде мати значення, якщо ми вдало виступимо в Лізі чемпіонів. Обнадійливий початок сезону, є час, щоб підготувати гравців".

Головний тренер донецького "Металурга" Володимир П'ятенко: "На сьогодні нам важко змагатися з "Шахтарем", грати на рівних з "Гірниками" ми не можемо. Думаю, рахунок повністю віддзеркалює співвідношення сил, яке ми бачили на полі...

Хотіли зіграти від оборони, реалізувати свої моменти в контратаках, але припустилися кількох помилок".


Металлург - Шахтер. Голы по ezhihno
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1118 | Додав: nowyny | Теги: суперкубок України-2012, Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]