Пт, 2024-04-19, 20:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
"Шахтар" впевнено розібрався з "Челсі" на "Донбас Арені". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
Чемпіон України, донецький "Шахтар" вийшов в одноосібні лідери групи Е Ліги чемпіонів. Підопічні Мірчі Луческу в прекрасному стилі на "Донбас Арені" обіграли чинного переможця турніру - лондонський "Челсі". "Шахтар" - "Челсі" 2:1

Голи: Тейшейра, 3, Фернандіньйо, 52 - Оскар, 88

"Шахтар": П'ятов - Срна, Кучер, Ракицький, Рац - Хюбшман, Фернандіньйо - Тейшейра (Ілсіньйо, 82), Мхітарян, Вілліан (Дуглас Коста, 88) - Луїс Адріано

"Челсі": Чех - Іванович, Давід Луїс, Террі, Коул - Мікель, Рамірес - Мата, Лемпард (Азар, 18), Оскар - Торрес (Старрідж, 70)

Слова головного тренера "Шахтаря" Мірчи Луческу перед матчем про те, що його команда дозріла для перемоги над "Челсі", з ділом не розійшлися. "Гірники" повністю переграли свого опонента, провівши один з найкращих поєдинків у сезоні.

Важко пригадати, коли востаннє біля воріт "Синіх" виникало стільки гольових моментів: "Гірники" з легкістю проходили оборонні редути англійців і лише майстерність Петера Чеха вберегла "Челсі" від ще більшої поразки.

У паралельному поєдинку данський "Норшелланд" до останніх хвилин вигравав у титулованого "​​Ювентуса", але пропустив на останніх хвилинах.

1. "Шахтар" - 7

2. "Челсі" - 4

3. "Ювентус" - 3

4. "Норшелланд" - 1


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1230 | Додав: adminA | Теги: Челсі, Шахтар, Донбас Арені | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]