Чт, 2024-03-28, 19:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:45
"Шахтар" здолав "Чорноморець", а "Металіст" зіграв внічию зі "Сталлю". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Львові та Харкові завершилися матчі 10-го туру чемпіонату України з футболу, в яких донецький "Шахтар" переграв одеський "Чорноморець" (2:0), а "Металіст" зіграв внічию зі "Сталлю" з Дніпродзержинська - 1:1.

Гірники очолили турнірну таблицю змагань, повідомляє офіційний сайт УПЛ.

В матчі у Львові гірники потужно почали і відкрили рахунок вже на 8-й хвилині. Даріо Срна зробив розрізну передачу в штрафну і Віктор Коваленко впав після контакту з воротарем Євгеном Боровиком - суддя призначив 11-метровий. Гол з пенальті забив Алекс Тейшейра - Боровик вгадав кут удару, але не дотягнувся до м`яча.

А на початку другого тайму, на 49-й хвилині Тейшейра зробив дубль. Бернард зробив навіс у воротарський майданчик, після рикошету м`яч полетів у ворота, а Боровик, в стрибку вибиваючи м`яч, влучив у груди Алексу Тейшейрі, від якого м`яч і залетів в сітку.

У грі в Харкові господарі поля не тільки не змогли взяти три очки, а взагалі ледь уникли поразки. На гол гравця "Сталі" Владислава Кулача на 23-й хвилині господарі поля відповіли точним ударом Володимира Прийомова лише на 87-й хвилині.

Таким чином, "Шахтар" мінімум на добу очолив турнірну таблицю УПЛ, наздогнавши за кількістю набраних очок київське "Динамо" і випереджаючи суперника за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м`ячів.

"Динамо" свій матч 10 туру з полтавською "Ворсклою" проведе в неділю, 4 жовтня, у Полтаві.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 843 | Додав: adminA | Теги: Металіст, Чорноморець, Шахтар, сталь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]