Чт, 2024-04-18, 10:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:59
"Шахтар" зіграє сьогодні з грізною дортмундською "Борусією" - перевірка амбіцій
Інші останні Спортивні новини
Донецький "Шахтар" сьогодні вдруге в своїй історії зіграє у плей-офф найпрестижнішого клубного турніру континенту - Ліги чемпіонів. На "Донбас Арені" "Гірники" зустрінуться в рамках першого матчу протистояння 1/8 фіналу турніру з дортмундською "Борусією".

"Шахтар" - "Борусія"

стадіон: "Донбас Арена", Донецьк

арбітр: Ховард Вебб (Англія)

пряма трансляція: 21:45 на ТРК "Україна" і ТК "Футбол+".

дискваліфіковані: Кучер ("Шахтар")

травмовані: Ілсіньо - Гюндоган, Гросскройц, Овомойела

Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря": "Два чемпіонства поспіль, хороший виступ у Лізі чемпіонів... Звичайно, футболісти хочуть підтвердити свою майстерність. Напевно, після втрати шансів у внутрішній першості "Борусія" кине всі сили на Лігу чемпіонів. Виходячи з тих ігор, які ми провели на зборах, можу сказати, що команда добре готова. Але тільки завтра ми відповімо на запитання, чи зможемо обіграти таку команду, як дортмундська "Борусія". Ми вигравали у німецьких команд в Кубку УЄФА: у "Штутгарта" і "Вердера". Але "Борусія" своєю грою близька до латиноамериканському футболу".

Юрген Клопп, головний тренер "Борусії": "Так, Вілліан пішов. Одним гравцем стало менше, але це не означає, що "Шахтар" став слабшим. Ми бачили всі ігри донецького клубу на зборах. Команда грає в агресивний футбол. Вона справила на нас враження. Думаю, завтра команди покажуть всі свої найсильніші сторони. Постараємося зробити все можливе, щоб не бути гостями на "Донбас Арені".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1051 | Додав: adminA | Теги: дортмундською Борусією, є сьогодні, Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]