Пт, 2024-03-29, 16:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:39
"Шахтёр" на выезде попробует одолеть "Брагу" - Лига Европы
Інші останні Спортивні новини

Футболісти донецького "Шахтаря" проведуть сьогодні 7 квітня перший поєдинок 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому команда Мірчі Луческу на виїзді зіграє з португальською "Брагою".

Початок гри о 22.05. Трансляція – телеканал "Україна".

"Брага" і "Шахтар" двічі зустрічалися в Лізі чемпіонів-2010/11. "Гірники" виграли обидві зустрічі, а "Брага" в тому сезоні дійшла до фіналу Ліги Європи, пише Укрінформ.

"Шахтар" грає у чвертьфіналі вперше з 2009 року, коли клуб здобув перемогу в останньому розіграші Кубка УЄФА.

"Брага" вийшла у чвертьфінал вперше з часів своєї найвдалішої єврокубкової кампанії - португальці програли у фіналі Ліги Європи-2011, потрапивши в турнір з групового раунду Ліги чемпіонів.

У нинішньому розіграші проти гравців "Браги" найчастіше порушували правила суперники: 151 фол у десяти матчах, на 27 більше, ніж проти будь-якої іншої команди.

У складах восьми команд цієї стадії турніру немає більш досвідчених учасників єврокубків, ніж гравець Даріо Срна і головний тренер Мірча Луческу (132 і 210 матчів відповідно).

"Шахтарю" у першому матчі не допоможуть дискваліфіковані Олександр Кучер і Фред, а також травмовані Азеведо і В'ячеслав Шевчук. У "Браги" через травми не зіграють нападаючі Руй Фонте і Кріслан. Під питанням - півзахисник Жозуе.

Головний тренер "Браги" Паулу Фонсека: "Чекаю складного матчу проти дуже сильного клубу з багатим досвідом в єврокубках. "Шахтар" - один з головних фаворитів нинішнього розіграшу Ліги Європи. В цій команді хороша атакувальна лінія, але для нас ця місія не є нездійсненною. Ми хочемо зберегти ворота на замку і перемогти. Ми готові і вмотивовані. Віримо, що у нас є все, щоб досягти успіху".

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу: "У Лізі Європи залишилися приблизно однакові суперники, результат матчу може вирішити якийсь епізод. "Брага" була і залишається дуже хорошою командою, яка створена, щоб демонструвати виставу. Дуже технічна. Організований колектив, в якому футболісти знають, що робити на полі. Хочеться відзначити гравців, які, напевно, мають велике майбутнє - це Рафа Сілва, Жозуе, Педру Сантуш, нападаючі Стоїлькович і Хассан. Сильна команда. Я нагадав своїм гравцям про наше протистояння з "Брагою" у 2010 році. Ми зробили нарізки того матчу, освіжили в пам'яті забиті м'ячі, деякі моменти поєдинку".

Матч "Брага" - "Шахтар" обслуговуватиме бригада арбітрів із Швеції, яку очолює Йонас Ерікссон. Делегат УЄФА - Міхал Лісткевич з Польщі, суддівський спостерігач - Хрістакіс Скапулліс з Кіпру.

Поєдинок у відповідь відбудеться 14 квітня на "Арені Львів".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 795 | Додав: adminA | Теги: выезд, kbjntrf, Брага, лига европы | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]