Чт, 2024-04-25, 13:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:47
Шевченко назвав головні цілі роботи в збірній. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко отримав завдання протягом свого терміну перебування на цій посаді створити інститут національних збірних. Про це він розповів в інтерв'ю "Профутбол" на телеканалі "2+2".

"Головна проблематика: в збірних ніколи не було структур. Юнак приходить в команду - там одна структура, тренери змінюються, змінюється і структура. Було б простіше змінити цю вертикаль, щоб хлопці приходили і знали, як повинна грати збірна. Перед нами головне завдання - вихід на чемпіонат світу і створення цієї вертикалі. Хоча за такий короткий період це буде зробити складно", - сказав Шевченко.

Також наставник збірної розповів про штаб своїх помічників.

"Тасоттібуде відповідати за оборону. Ріанчо був помічником Реброва, у нього є досвід роботи в України. Малдера аналізує суперника, дає правильну статистику. Онищенко вміє знаходити таланти, він у нас як скаут, їздить на матчі, переглядає кандидатів", - розповів Шевченко.

"Ще буде тренер воротарів. Ми вже домовились, але документи оформити складно. Це буде іспанець, який працював у Дніпропетровську", - додав тренер.

"Я бачу одну дуже велику проблему - багато футболістів, лідери йдуть (Тимощук, Ротань). На сьогоднішній момент необхідно буде подивитися, хто зможе їх замінити", - розповів Шевченко.

"Натуралізація? Це вже давно практикується в нашій збірній. Перші були Леоненко, Калитвинцев... Я скажу, з точки зору збірної України: все, що буде краще для команди - це входить у сферу моєї діяльності. Сьогодні перед нами стоїть головне завдання - це добути результат. Необхідно пройти відбіркові чемпіонату світу, створити гру, повернути довіру вболівальників, а також дуже важливо створити єдиний колектив, який зможе вирішувати всі поставлені завдання. До цих цілей ми і будемо прагнути", - підсумував він.

Нагадаємо, в липні Шевченко, який був асистентом головного тренера збірної України Михайла Фоменка на провальному Євро-2016, став новим наставником національної команди. Контракт з Шевченком підписано на два роки з можливістю продовження ще на два.        

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 737 | Додав: adminA | Теги: шевченко, головні цілі роботи в збірній | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]