Чт, 2024-04-25, 11:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:31
Шевченко відмовився очолити збірну України
Інші останні Спортивні новини
Авантюрі президента Федерації футболу України Анатолія Конькова з призначенням на посаду головного тренера збірної України 36-річного Андрія Шевченка не судилося збутися. Легендарний футболіст, після декількох днів роздумів, відмовився від пропозиції глави ФФУ.

Сьогодні екс-капітан збірної України, який тільки влітку завершив футбольну кар'єру і не має жодного практичного тренерського досвіду, заявив, що пост головного тренера національної команди для нього - "дещо поспішний крок".

"Виступати протягом багатьох років за збірну України було для мене великою честю, адже в цих матчах я грав за свою країну. Саме з цією командою у мене пов'язано багато незабутніх матчів і яскравих емоцій. Сьогодні я вдячний ФФУ та її президентові Анатолію Конькову за той рівень довіри, який вони надали мені, запропонувавши очолити збірну", - сказав Шевченко.

"Я також хотів би висловити слова подяки всім футбольним фахівцям, які були "за" або "проти" мого призначення на цю посаду, тому що думки експертів були для мене дуже важливі, і я не залишу їх без уваги. Але я вважаю, що на сьогодні можливість очолити збірну є для мене дещо поспішним кроком. Сподіваюся, що керівництво ФФУ з розумінням поставиться до мого рішення. Я впевнений, що у національної команди є шанси потрапити у фінальну частину ЧС-2014. Зі свого боку я завжди готовий підтримати нашу команду на шляху до досягнення нею максимальних результатів", - заявив екс-капітан збірної України.

Таким чином, збірна залишається без постійного наставника. Виконувачем обов'язків головного тренера поки що залишається Олександр Заваров.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1030 | Додав: adminA | Теги: Шевченко . збірну України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]