Вт, 2024-04-16, 16:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:05
Ще один європейський таблоїд збирається надрукувати фото напівголої герцогині Кейт Міддлтон
Інші останні Новини світу
Італійський таблоїд Chi повідомив про плани передрукувати фотографії напівоголеної дружини британського принца Вільяма Кейт Міддлтон, повідомляє Associated Press. За планами редакції, фотографії повинні з'явитися у свіжому номері Chi 18 вересня, передає "Інтерфакс-Україна".

Редактор журналу Альфонсо Синьоріні сказав, що не боїться судового позову з боку британської королівської сім'ї, тому що фотографії стали загальнодоступними після того, як їх вперше опублікував французький журнал Closer. "Я не думаю, що ці знімки зашкодять іміджу Кейт", - зазначив він.

Журнал Chi належить тому ж медіа-холдингу, який публікує французький Closer. Власником холдингу є колишній прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі, зазначає Associated Press.

Як повідомлялося, 14 вересня журнал Closer опублікував фото напівоголеної Міддлтон. Знімки були зроблені на терасі готелю Chateau d'Autet в області Прованс на півдні Франції. На фотографіях зображена герцогиня Кембриджська в нижній частині купального бікіні.

Редактор журналу Лоранс Піо пізніше повідомила, що Closer планує продавати ексклюзивні фотознімки іншим виданням з усього світу. Однак уточнити, за яку ціну можна буде придбати фотографії, вона відмовилася.

Принц Вільям і його дружина у відповідь на публікацію фотографій подали позов проти французького журналу. Пізніше Піо заявила, що у розпорядженні видання є й інші інтимні фотографії Кетрін і її чоловіка Вільяма.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 904 | Додав: adminA | Теги: кейт міддлтон, Фото, європейський таблоїд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]