Вт, 2024-04-16, 10:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:51
Ще одного "Джокера", який готував бійню затримали в США. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Поліція сусіднього зі столичним округом Колумбія штату Меріленд затримала місцевого мешканця, який називав себе Джокером і погрожував розстрілом колишнім товаришам по службі. Про це повідомляє в п'ятницю радіостанція WTOP.

Про це затримання стало відомо через тиждень після трагічного інциденту в колорадському місті Аврорі, де зловмисник розстріляв в кінотеатрі 12 осіб і поранив 58. При цьому він також назвав себе кінозлочинцем Джокером, заклятим ворогом Бетмена, передає РИА "Новости".

"Молодий чоловік погрожував співробітникам компанії, з якої він раніше був звільнений. Як наголошується в ордері на арешт підозрюваного, протягом минулого тижня 28-річний Нейл Прескотт двічі дзвонив в офіс фірми і говорив одному з начальників відділів, що є Джокером і збирається "зарядити свої рушниці і рознести все", - повідомляє радіостанція.

Керівництво фірми звернулося в поліцію. Після того, як місце проживання того, хто телефонував, було встановлено, він був затриманий. У його квартирі поліція вилучила декілька комплектів військової амуніції, близько двох десятків напівавтоматичних гвинтівок і пістолетів. При затриманні Прескотт був п'яний і вчинив опір поліції. В момент, коли поліцейські заарештовували підозрюваного, на ньому була одягнена майка з написом "Зброя не вбиває людей. Це роблю я".

Офіс компанії, співробітникам якої погрожував підозрюваний, перебуває в передмісті столиці країни Вашингтона.

"В даний час затриманий перебуває під вартою, його доставлено в лікарню для проведення психіатричної експертизи. Звинувачення стосовно затриманого складається і буде висунуто пізніше в п'ятницю", - повідомив голова поліції округу Принц Джордж Марк Маго.

За його словами, поки не встановлено, наскільки серйозні були загрози затриманого, проте поліція оперативно відреагувала на них у зв'язку з недавнім інцидентом в кінотеатрі міста Аврори. У стрільця з Колорадо був вилучений арсенал зброї та вибухівку.

Затриманий в Меріленді Прескотт раніше не мав проблем із законом. У базі даних поліції значиться лише штраф за перевищення швидкості в 2007 році. Джокер з Аврори також не був причетний до злочинів і, за збігом, теж має лише один штраф за перевищення швидкості.

Нагадаємо, 20 липня, показ фільму в місті Аврора американського штату Колорадо закінчився трагедією. 24-річний аспірант-нейробіолог Джеймс Холмс увійшов у зал кінотеатру Century 16 Movie, розпилив там сльозогінний газ, а потім відкрив вогонь по глядачах. Внаслідок загинули 12 людей. Ще 58 відвідувачів кінотеатру отримали поранення, 11 з них перебувають в критичному стані. Мотиви дій зловмисника з'ясовуються. За даними ЗМІ, молодий чоловік був у чорному одязі і з рудим волоссям (пізніше він назвався поліції Джокером). Холмсу загрожує смертний вирок.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 978 | Додав: admin | Теги: джокер, США, бійня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]