Чт, 2024-04-25, 00:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:19
Щоб не бути "цапом-відбувайлом", Тігіпко очолив групу Фірташа і Пінчука в Раді, - вважає Кужель
Інші останні Політичні новини
Сергій Тігіпко не захотів залишатися в Кабміні, бо йому відводили роль "цапа-відбувайла". Про це Цензор.НЕТ заявила член фракції "Батьківщина" Олександра Кужель.

"Йде інформація, що він очолив групу Дмитра Фірташа і Віктора Пінчука в парламенті. Будемо говорити, внутрішня течія в Партії регіонів. Чуйка його не підвела. Вони ж його постійно робили цапом-відбувайлом. Я це давно казала, але він не хотів підтримувати мої слова. Це була правда, але він мовчав і грав роль класного хлопця і того, хто бере на себе удар", - зазначила депутат.

"Потім він, напевно, зрозумів, що брати на себе удар і стати офірним цапом - це різні речі. Він не писав цю податкову реформу, яку на нього "злили", але взяв на себе удар. І по пенсійній реформі в нього були інші розробки, але знову-таки "злили" все. Він, як член команди, не вийшов і не виступив проти", - пояснила опозиціонерка.

За її словами, у Тігіпка зараз буде набагато більше можливостей, і він зможе проявити себе в парламенті.

"Коли почне йти загроза великому бізнесу, тому ж таки Фірташу, Пінчуку, Ігорю Коломойському - вони почнуть діяти. Мова вже не йде про малий бізнес - об нього вже ноги витерли, а йде загроза вже зовсім інша", - пояснила Кужель.

Як повідомлялося, народний депутат України, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Сергій Тігіпко не має наміру йти працювати в уряд Миколи Азарова.

"У мене вже була розмова з президентом і прем'єр-міністром, і я вирішив, що я залишуся депутатом", - сказав він.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що Тігіпко претендує на посаду голови новоствореного комітету з питань податкової політики.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1091 | Додав: adminA | Теги: Фірташа і Пінчука, Кужель вважає, раді, що Тігіпко, цапом-відбувайлом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]