Чт, 2024-03-28, 12:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:13
Щоб прояснити ситуацію з Чорновол МОЗ запросило до себе 10-15 активістів
Інші останні Медичні новини
Міністерство охорони здоров’я запрошує 10-15 активістів Майдану, щоб прояснити ситуацію із заявою міністерства про стан здоров’я побитої журналістки Тетяни Чорновол.
Про це заявила співробітник Мінохоронздоров’я Світлана Горлік, яка вийшла до протестувальників, повідомляє кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.

«Ми пропонуємо пройти в Міністерство охорони здоров’я, поставити запитання, які вас хвилюють. Буде керівництво міністерства, яке з вами зустрінеться і відповість на всі питання. Після цього, якщо ваш оргкомітет буде незадоволений відповідями, додатково над цим працюватимемо. Ми вийдемо з вашими ж організаторами акції, і будуть озвучені результати зустрічі», – сказала Горлік.

На питання, чому керівництво не вийшло до активістів на вулицю, Горлік чіткої відповіді не дала: «100 людей ми ж не будемо запускати».

Зараз п’ятеро представників Євромайдану увійшли в будівлю МОЗ. Щоб у двір міністерства не пройшли всі протестувальники, на вході вишикувався кордон міліції.

Нагадаємо, раніше прес-служба МОЗ заявила про те, що Чорновол запропонували виписку, але «пацієнтка категорично відмовилася».


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 997 | Додав: adminA | Теги: Моз, 10-15 активістів, ситуацію, Чорновол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]