Чт, 2024-03-28, 21:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:39
Щоб відновити будівництво "Стіни" прикордонники чекають грошей і погоди
Інші останні Економічні новини

Держприкордонслужба України незабаром відновить активну фазу інженерних робіт на кордоні з РФ в рамках реалізації проекту "Стіна", заявив прес-секретар відомства Олег Слободян.

Про це він поінформував на брифінгу в четвер у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"На даний момент передбачено на поточний рік 300 млн грн на виконання першої черги інженерних робіт. Перший транш у розмірі 30 млн очікуємо в березні місяці. Як тільки кошти надійдуть і дозволятиме погода, активна фаза інженерних робіт на кордоні буде відновлена", - сказав Слободян.

Він нагадав, що наприкінці попереднього року прикордонне відомство отримало 235 млн грн для реалізації проекту інженерного облаштування українсько-російського кордону і адмінкордону з Кримом.

"Загалом на даний момент на україно-російській ділянці вже є понад 137 км протитанкових ровів, більше 86 км інженерних загороджень, оновлено понад 1000 км контрольно-слідової смуги і інше", - сказав Слободян.

На даний момент, за його словами, Держприкордонслужба запропонувала уряду варіант проекту "Стіна" із зменшеною вартістю інженерних робіт практично вдвічі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 812 | Додав: adminA | Теги: будівництво Стіни, прикордонники, грошей і погоди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]