Пт, 2024-03-29, 12:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:49
Щоби подолати системну корупцію ПАРЄ має змінити свої процедури
Інші останні Новини Європейського Союзу

Єдиний шлях запобігти збереженню системної корупції в ПАРЄ – суттєво переглянути процедури асамблеї.

Про це заявив голова зовнішньої слідчої групи, суддя Ніколас Братца, коментуючи оприлюднений в неділю звіт про корупцію в асамблеї, повідомляє зі Страсбурга кореспондент "Європейської правди".

Братца нагадав, що йдеться не про окремі випадки корупції, а про системні проблеми.

"Ми пояснили у звіті, чому необхідні зміни (процедур та правил асамблеї)... Зміни можуть якщо не прибрати, то суттєво зменшити імовірність повторення таких дій у майбутньому", - наголосив суддя, відповідаючи на запитання "Європейської правди".

Розслідування встановило, що місії за спостереження за виборами в Азербайджані системно публікували упереджені звіти, які не відбивали реальність і були сформовані на користь азербайджанського уряду.

Як повідомляла "Європейська правда", у неділю зовнішня слідча група підтвердила системну корупцію в ПАРЄ з боку Азербайджана.

Протягом поточного тижня ПАРЄ розгляне санкції щодо депутатів, щодо яких є підозри у корупційному впливі з боку Азербайджану.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 786 | Додав: adminA | Теги: системна корупція, ПАРЄ, процедури | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]