Пт, 2024-03-29, 13:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:18
Щодо своєї участі в дебатах на НСК Олімпійський 19 квітня Порошенко висунув умову
Інші останні Політичні новини

Порошенко висунув умову щодо своєї участі в дебатах на НСК Олімпійський 19 квітня

Якщо час не збігатиметься з дебатами на Суспільному

Президент України Петро Порошенко погодився взяти участь в дебатах 19 квітня на НСК Олімпійський , якщо час цієї дискусії не збігатиметься з офіційним часом дебатів в ефірі Суспільного.

Про це 5 каналу повідомив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

"Якщо це будуть дебати, і дебати в той час, який не суперечитиме законодавству, то можна було б розглядати як туди піти. Але оскільки вони призначені на  той час, коли Порошенко за законом має бути на Суспільному телебаченні, як законослухняний громадянин, – Порошенко піде на суспільне ТБ, а законодавство гласить, що 19 числа мають відбутися дебати на Суспільному, і жоден з кандидатів у Президенти не мають права проігнорувати вимогу закону", – пояснив Медведєв.

Ввечері 7 квітня президент України Петро Порошенко заявив, що чекає кандидата у президенти Володимира Зеленського на дебати 14 квітня на стадіоні НСК Олімпійський.

8 квітня Зеленський записав відеозвернення, в якому заявив, що його дебати з Порошенком відбудуться 19 квітня.

Після цього голова парламентської фракції БПП Артур Герасимов заявив, що Петро Порошенко чекає на Володимира Зеленського на дебати і 14, і 19 квітня.

А спікер виборчого штабу Порошенко Олег Медведєв заявив, що не виключено, що чинний президент зможе 19 квітня прийти і на дебати на Суспільному, і на Олімпійський. Однак наступного дня Герасимов заявив, що дебати на Олімпійському можуть відбутися лише 14 квітня.

11 квітня Артур Герасимов завив, що Зеленський не хоче брати участь у дебатах на НСК Олімпійський 14 квітня. За словами Герасимова, дізнатися від команди Зеленського "зрозумілу позицію" про його участь в офіційних дебатах на Суспільному, які мають відбутися 19 квітня о 20:00.

У свою чергу, у штабі Зеленського запропонували провести дебати з Порошенком у прямому ефірі по телемосту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 771 | Додав: adminA | Теги: дебати, НСК Олімпійський 19 квітня, умова, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]