Чт, 2024-03-28, 22:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:31
Шкарпеток по 259 грн за пару накупили прикордонники
Інші останні Економічні новини
Військова частина 1471 Державної прикордонної служби придбала одягу та постільної білизни на 38,77 мільйонів гривень.

Про це повідомляють "Наші гроші" із посиланням на "Вісник держзакупівель".

Відповідні угоди були підписані 2 липня за результатами тендерів.

Окрім стройового одягу та аксесуарів на кшталт погон та ґудзиків Центральна база зберігання та постачання ДПС придбала шкарпетки (Coolmax) літні по 259 гривень за пару.

Ці шкарпетки виготовляються з поліестрового волокна фірми DuPont, яке видаляє вологу із внутрішньої поверхні тканини. При цьому на ринку можна купити такі шкарпетки за 110-120 гривень.

Також придбано спортивні костюми по 539 гривень, термобілизну 1-го рівня захисту по 598 гривень за комплект, тактичні кевларові рукавиці по 396 гривень за пару (весь перелік з цінами нижче).

Всі підряди отримали дві компанії – ТОВ ВК "Компанія ДіСі" (2,95 мільйонів гривень) і підприємство "Спілка працюючих інвалідів" ВБО "Фонд допомоги і захисту інвалідів України" (35,83 мільйонів гривень).

На тендери подавали заявки й інші компанії, однак всі конкуренти цих двох фірм відхилялись через претензії до продукції та оформлення заявок.

Підприємство "Спілка працюючих інвалідів" очолює Микола Ничипоренко, відомий як засновник ТОВ "Укроборонекспорт" та ТОВ "Укрспецоборонекспорт".

Президентом благодійного Фонду допомоги і захисту інвалідів України є Ігор Столяренко, який минулого року балотувався до Верховної Ради по одному з округів у Києві.

Нагадаємо, як зазначив голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін, закон про держзакупівлі відкрив величезні можливості для корупції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 921 | Додав: adminA | Теги: прикордонники, шкарпеток по 259 грн за пару | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]